МБАЛ „Св. Георги“ Монтана – Инекс Трейд ЕООД – Строителство и строителна механизация Враца

МБАЛ „Св. Георги“ в Монтана

   Един от реализираните проекти на фирма „Инекс Трейд“ ЕООД за 2014 е построяването на разширение на МБАЛ „Св.Георги” в гр. Монтана. Тя се намира на входа на града откъм София, Враца и Берковица.
   Само за 9 месеца е построена 5 етажната сграда на болницата с площ от 3800 м2 и са оборудвани над 60 зали и операционни. Болницата е построена съгласно всички нормативни изисквания, за да може да функционира правилно и да осигурява качествена болнична помощ. Във всички отделения и структурни блокове са вложени висококачествени материали, използвана е най-модерната технология, която гарантира дълга и безпроблемна експлоатация на помещенията. Оборудвана с най-ново поколение медицинска апаратура. 
   Доказателство са висококачествената услуга, която предлагаме е внедрената система за управление на качеството ISO9001:2008; за опазване на околната среда EN ISO 1400:2005; и система за управление на здравословни и безопасни условия на труд OHSAS 18001:2008, както и високо квалифициран персонал , модерната техника и оборудване, която фирмата притежава. 
   Ние благодарим на нашите партньори „Хелиос-5“ ООД, които ни възложиха изпълнението на този проект и ни гласуваха 100% доверие за неговото изграждане и оборудване. Това ни мотивира да продължаваме да се развиваме, да доказваме себе си като коректен и надежден партньор.