За нас – Инекс Трейд ЕООД – Строителство и строителна механизация Враца

За инекс Билд

Доверието е ключът към успешното сътрудничество

Ние държим на доверието не само на нашите клиенти, но и на нашите партньори и доставчици. Ние се стремим да имаме коректно отношение към нашите бизнес партньори, да спазваме всички поети ангажименти в точно определените срокове. Нашата политика, мисия и ценности ни помагат да вървим все по-напред, да създаваме все по-качествен продукт и да бъдем търсен и желан партньор. Инекс Трейд работи в сферата на качественото строителство. 

Какво предлагаме

 •  Всички етапи на строителството
 •  Всички видове довършителни работи
 •  Ремонт и преустройства
 •  ВиК инсталации
 •  ОВК инсталации
 •  Газови инсталации
 •  Електро инсталации
 •  Реставрация и модернизация
 •  Проектиране и узаконяване
 •  Шлайфане на бетон
 •  Обзавеждане на баня
 •  Съвети и решения за интериора и екстериора

Сертификати

Приемаме работата си изключително сериозно и отговорно, затова нашата политика е насочена към наблюдение и нерпекъснато подобряване на цялостната работа на фирмата по отношение на здравето и безопасността при работа, качеството и условията на труд на базата на основни принципи, съобразени с изискванията на ISO 45001:2018, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 и ISO 5001:2018, отразяващи спецификата на дейността на дружеството.

БДС ISO 45001:2018
Система за управление на здравето и безопастността при работа.

БДС EN ISO 9001:2015
Система за управление на качеството.

БДС EN ISO 14001:2015
Система за управление на околната среда.

БДС EN ISO 50001:2018
Система за eнергийна ефективност.

Удостоверения

Членство

Членство в браншови и професионални организации.

Референции

Стараем се да наложим „Инекс Трейд“ като бранд, който вменява чувство на доверие у всяка от страните, независимо в коя сфера на строителството се намираме.

Нашата презентация

ПРИЗНАНИЯ ЗА НАШИЯ УСПЕХ

Награди "Сграда на годината" за 2022 от КСБ, област Враца

На 29.10.2022г на тържествена церемония бяха връчени годишните награди „Сграда на годината“ от КСБ, област Враца. Инекс Трейд бе отличена с четири първи места в категориите:
– Жилищни и обществени сгради
– Фасади
– Промишлени сгради
– Инфраструктура

Награда в категория “Инвестиции и устойчиво развитие“

На 5.12.2019 г. на тържествена церемония Търговско-промишлена палата Враца връчи призове за „Новаторство, индустриален подем и социална отговорност“, носещи името на видния врачански индустриалец Мито Орозов. Фирма Инекс Трейд бе отличена в категория “Инвестиции и устойчиво развитие”.

„Работодател на годината – 2018“

На 21.12.2018 г. се проведе официална церемония по награждаване на класираните фирми в конкурса: “Работодател, инвестирал в здравословни и безопасни условия на труд” за 2018 г. в Областна администрация гр. Враца. ИнексТрейд  бе наградена в категорията „Инвестиции в подобряване на работната среда с цел опазване на живота, здравето и работоспособността на работниците и служителите“.

награда за „Партньор с най-голямо развитие за 2017“

На тържествена церемония на 24.02.2018 г. в  София се проведе 7-мия рожден ден на Българска бизнес Група Холдинг АД. На нея Инекс Трейд беше отличена с награда за “Партньор с най-голямо развитие за 2017”.

„Сграда на годината“ за 2017 г.

“Сграда на годината” за 2017 г. в категориите “Жилищни сгради и хотели” и “Къщи за гости и вили”.

„Работодател на годината – 2017“

“Работодател на годината – 2017” в категорията “Работодатели със значим принос за осигуряването на заетост на безработни лица на регионалния трудов пазар“.

Носител на приз „Мито Орозов“ 2019

   По време на церемонията по връчването на приз „Мито Орозов“ 2019 за новаторство, индустриален подем и социална отговорност, организирана от Търговско-промишлена палата – Враца, бяха отличени фирми, в това число и „Инекс Трейд“ ЕООД за първите носители на знака „ Обучението е кауза, бъдещето – цел“. Това са фирми сключили договори с образователни институции за дуална форма на обучение.

   Ние от „Инекс Трейд“ вярваме, че трябва да се дава шанс на младите да се развиват. Ние им предоставяме възможност да черпят опит от най-добрите професионалисти в бранша, да работят само с висококачествени продукти и да използват най-модерното оборудване и техника.

Ангел на благодарността

Една от каузите, в които вложихме сърце и душа е на Фонданция “Искам бебе” за направата на Национален кабинет по репродуктивно здраве. Подаръкът на Инекс Трейд бе ремонтът на помещението, в което ще се извършват консултации и прегледи от най-добрите специалисти по репродуктивно здраве. Управителят на фирмата Илиан Цветков получи специална награда от фондацията “Ангел на благодарността” за безвъзмездната помощ.

Когато носиш доброто в сърцето си

Когато носиш доброто в сърцето си, не ти трябва конкретен повод, за да правиш добрини. На 8.12.21 управителят на „Инекс Трейд“ Илиан Цветков дари 6 броя детски легла за детското отделение на МБАЛ Христо Ботев Враца. Леглата са съобразени с всички изисквания на лечебното заведение, за да може да улесняват работата на лекарите и да направят престоя на малките пациенти по-комфортен.

Това не е първото дарение за фирмата. Миналата година Инекс Трейд“ дари хирургически инструменти и маси, както и професионална копирна машина и други необходими консумативи.

Площадка за деца със специфични потребности

Първата по рода си площадка за деца със специфични потребности в региона бе открита официално в двора на Дневния център за деца и младежи с увреждания “Зорница” /ДЦДМУ/ във Враца. Люлките, пързалките и катерушките са направени по начин, по който да бъдат безопасни и възможни за използване от деца с физически проблеми. Площадката е с площ от 100 кв.м., с мека настилка, сензорна пътека, люлки-гнездо и първата люлка за инвалидни колички във Враца. Инекс Трейд беше част от дарителите, които помогнаха тази площадка да стане факт. Участваме в различни дарителски инициативи, но за нас здравето и бъдещето на децата са един от основните приоритети при избор на кампания, зад която да застанем.

Имате въпрос?