Производствена база – Инекс Трейд ЕООД – Строителство и строителна механизация Враца

Производствена база

  Един отдавна реализиран проект, носещ европейски дух, немска прецизност и българско изпълнение.   Влизайки в производствената база на Лесто Продукт човек остава с усещането, че се намира в някое немско предприятие. Всичко е помислено до последния детайл в производственото звено, в стаите за отдих и почивка, комфорта и условията за персонала, офисните и санитарни помещения.

  Вдъхновяващ проект, който показва, че по нищо не отстъпваме на европейците, а дори могат да се учат от нас. За нас беше чест да сме част от него и че Лесто Продукт ни се довериха.

  В същността си проектът представляваше разширение и модернизация на съществуващите производствени мощности за производство на метални детайли (единични и асемблирани единици) на „ЛЕСТО ПРОДУКТ“ ЕООД. Това беше първи етап от мащабно инвестиционно намерение на Възложителя, което включва и бъдещо разширение на производствените сгради. РЗП на обекта е 24 352 кв.м. Обектът е условно разделен на база технология, функция и конструкция. На два етажа са разположени административно-битова сграда, трафопост и технически помещения. Желанието на Възложител и Проектант бе с настоящото преустройство да се създаде модерен архитектурен образ, който да съответства на високотехнологичният имидж на фирмата възложител, както и да отговаря на съвременните естетични и топлотехнически стандарти

 В интериора бяха премахнати голяма част от неносещите, преградни зидове с цел оформяне на по-големи, просторни помещения, предпоставка за по-висок комфорт по време на труд. На първо ниво са разположени санитарно-битови помещения, зона за релакс и зали за обучения. На второ ниво се обособиха модерни еднопространствени офиси с голяма зона за релакс, отворена към новото стълбище, две конферентни зали, зала за обучение и нови санитарни възли. Срокът за завършване на обекта беше 180 дни.