Ремонт и обновяване на концертна зала – Инекс Трейд ЕООД – Строителство и строителна механизация Враца

Ремонт и обновяване на Концертна Зала

На един от най-светлите български празници 24 май – Денят на българската просвета и култура и славянска писменост, се проведе първата официална церемония в ново обновената и модернизирана Градска концертна зала във Враца. Ремонтът на концертната зала е част от цялостния ремонт и обновяване на Община Враца, за да се създаде по-приветлива и комфортна среда. Част от подобренията са:
Таванът е изцяло подновен с нов, (акустичен). Заложихме на Knauf Cleaneo Akustik, който е идеален за помещения, където е необходимо подобряване на акустиката и звукопоглъщането. Други основни предимства са въздухопречистващия му ефект и красив дизайн. Knauf Cleane Akustik осезаемо неутрализира неприятните миризми и подобрява качеството на въздуха.
Направена е цялостна подмяна на дефектиралите и остарели интериорни врати.
Всички продукти отговарят на необходимите изисквания за пожарозащита.
Концертните столове са подновени с нови, които са с класически дизайн и ергономична форма, което създава изключителен комфорт.
Нови са озвучителната система и осветлението. Широкообхватна и мащабна звукова картина улавяща звука на всеки инструмент и глас, за достигането им до слуха на зрителите и в най-отдалечената точка на залата.
Водо и пясъкоструйно почистване на каменните облицовки на фасадите.