Вътрешни пространства – Инекс Трейд ЕООД – Строителство и строителна механизация Враца

Вътрешни пространства

Повечето хора мечтаем за жилище с големи и просторни стаи, където има място за всичките ни необходими вещи, но и да не изглежда претрупано
с мебели. За съжаление повечето жилища са с малки стаи, малки кухни, малки бани. Ние можем да Ви помогнем да превърнете всяко помещение в уютно кътче, без да се чувствате затиснати от стени, таван, мебели, врати.

 

 

Единият вариант, който се смята за най-лесното и бързо решение, е бутането на стени. Това е огромна грешка, особено ако я правите на собствена отговорност. Изключително опасно е да се предприема такова начинание, ако не е съгласувано със съответните специалисти. Трябва да се знае, коя точно стена или колона може да се събори без това да наруши конструкцията на сградата и да има риск от срутване. Същото важи, ако смятате да съедините терасата и стаята. На пръв поглед това приобщаване изглежда много безобидно, но реално крие голяма опасност. Затова по закон не може да се прави подобно нещо без проект, одобрен от конструктор и архитект.

Има различни начини, посредством които можем да разширим оптически вътрешното пространство и най-важното от тях е добре изграденото осветление. Независимо, дали разполагате с големи прозорци и влиза достатъчно слънчева светлина, трябва предварително да се обмисли, какъв вид осветление ще се постави – дали окачен таван с вградено осветление, лунички, полилеи и лампиони или друго.

На второ място са цветовете на помещението и текстурите, които ще се ползват. Всичко трябва да бъде добре обмислена – цветовете, тапетите, мазилки, пердетата и щорите.

Огледала и огледални повърхности – всички повърхности, които отразяват светлината, правят помещението да изглежда по-голямо.

Подовите настилки – големина и структура.

Преразпределение на вътрешните пространства – ние ще ви помогнем да подредите помещението така, че да няма нищо излишно и нищо, което да не е на мястото си.